V Salonitu Anhovo že vrsto let sodelujemo z osnovnimi šolami ter promoviramo pomen tehničnih poklicev za gospodarstvo. Pri promociji tehničnih poklicev sodelujemo tudi s Severno Primorsko Gospodarsko zbornico. V sodelovanju s Posoškim razvojnim centrom smo vključeni v Regijsko štipendijsko shemo Goriške regije ter v projekt Partnerstvo za kadre – promocija tehničnih poklicev med mladimi v Posočju in v regiji.

Veliko pozornost posvečamo pridobivanju in razvoju bodočih sodelavcev. Dijakom in študentom iz regije, ki se izobražujejo na tehničnih šolah, s štipendiranjem omogočamo pridobitev željene izobrazbe ter možnost zaposlitve in razvoja v ekipi strokovnjakov.

Poleg tega vsako leto omogočamo izvajanje delovnih praks ter na tak način spoznavamo potencialne kandidate za bodoče sodelovanje. Eden od načinov sodelovanja s študenti je tudi nudenje mentorstva in pomoč pri izdelavi diplomskih nalog, predvsem s področja razvoja in tehnologije.
 

01_oglas_Most_205_280_kadrovski-01Podrobnejše informacije

e-pošta: kadri@salonit.si

telefon: 05 39 21 234     

  

 

Razpis štipendij in vajeništva za šolsko/študijsko leto 2019/2020 je zaključen. Spremljajte naše razpise tudi v prihodnje.