Testiranje na 48 ur

04.11.2021

S 1. novembrom 2021 je stopil v veljavo Odlok o spremembah in dopolnitvah Odloka o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2.    

Zaposleni, ki ne izpolnjujejo pogoja P – preboleli ali C – cepljeni, se morajo za pogoj T – testirani, testirati vsakih 48 ur, in sicer tako, da mora oseba ob začetku opravljanja dela imeti veljaven negativen test HAG za samotestiranje ali test HAG, ki ni starejši od 48 ur.  

Ta isti pogoj velja tudi za vse  zunanje izvajalce, dobavitelje, kupce, poslovne partnerje, prevoznike in vse druge, ki prihajate na lokacije skupine Salonit.  

Testiranje s hitrimi testi bo mogoče opraviti tudi na lokacijah skupine Salonit, po predhodni najavi pri izvajalcu testiranj. Izvajalec testiranj je Cor Medico, zdravstveni zavod s sedežem v Ljubljani ter podružnicama v Kopru in Novi Gorici. Kontaktna oseba je Aljaž Božič, ki je dosegljiv na mobilni številki: 040 511 121.  

Testiranja za naše partnerje bodo na voljo:  

PONEDELJEK

  • v Anhovem (lokacija pod upravno stavbo): od 05:40 do 09:00 in od 13:30 do 15:30,

TOREK

  • v kamnolomu Solkan: od 11:30 do 12:00,
  • v kamnolomu Črnotiče: od 13:30 do 14:00.

Plačilo hitrih testov krijete sami – neposredno izvajalcu testiranja na lokaciji (cena je 8 EUR na test).

PCT pogoj bodo preverjali naši varnostniki in bo veljal do preklica. V primeru, da oseba, ki bi želela vstopiti na območje skupine Salonit ne bo izkazala pogoja PCT, si pridržujemo pravico, da tej osebi zavrnemo vstop na območje.  

Verjamemo, da lahko s skupnimi močmi in odgovornim ravnanjem zagotovimo varno delovno okolje za vse nas.  

Želimo vam veliko zdravja!