Naš list, št. 28

Priloga:
Dnevni odprtih vrat 2017, Evropski dnevi mineralov 2017 in Informativni dnevi za zaposlene

 

Naš list, št. 27
  • EBRD podelil Salonitu Anhovo nagrado za trajnost
  • Betonsko vozišče v Salonitu Anhovo
  • Priloga: PIGD SALONIT ANHOVO – 90 let
Naš list, št. 26

Obeležitev 95. obletnice družbe Salonit Anhovo

Naš list, št. 25

Gradnji dajemo kakovost že 95 let

Naš list, št. 24

Spoštovani

V zadnjih 15. letih smo uspeli cementarno iz Anhovega uvrstiti med najsodobnejše cementarne v Evropi. Ob tem ves čas spremljamo vplive na okolje in stanje okolja po posebnem načrtu, ki je bistveno obsežnejši od tistega, kar od nas zahteva zakonodaja. Meritve tudi dokazujejo, da smo bistveno zmanjšali vplive na okolje. Z vrsto investicij ob nadaljnji uporabi energetsko bogatih odpadkov za gorivo bomo vplive še naprej zmanjševali.

Naš list, št. 23

V novo leto z optimizmom

Pred vstopom v novo leto običajno pogledamo, kako smo bili uspešni v preteklem letu - kaj smo dosegli, kje bi bili lahko še boljši. V Našem listu boste lahko prebrali o mnogih dosežkih – tako podjetja, kot tudi podjetja v sodelovanju z lokalnimi skupnostmi.

Naš list, št. 22

Drage sodelavke in sodelavci, spoštovane bralke in bralci glasila skupine Salonit,
z novo številko Našega lista smo imeli v resnici težave – na kakšen način na omejenem prostoru predstaviti množico dogodkov letošnjih prvih šestih mesecev. Naš list tako prinaša prijetno in zanimivo poletno branje, ki ste ga vsi sodelavci pomagali ustvariti. Za to se vam zahvaljujem in nam vsem skupaj želim prijetne zaslužene počitnice.  

Predsednik uprave, Julijan Fortunat

 

Naš list, št. 21

Pred vami je, po precejšnjem premoru, nova številka Našega lista, v kateri smo zbrali najpomembnejše informacije skupine Salonit iz preteklega obdobja in povzeli nekatere najbolj aktualne teme. Pri obveščanju zaposlenih ter lokalne in poslovne javnosti je časopis Naš list vedno igral pomembno vlogo, bralci so radi posegali po njem. Nekateri med vami ste ga gotovo pogrešali, saj smo prejeli kar precej vprašanj, kako bo z njim v prihodnje. Naš list želimo ohraniti še naprej z željo, da bi njegovi bralci v njem vedno našli dovolj zanimivega in poučnega branja. Veseli bomo tudi predlogov, še bolj pa prispevkov, ki ste jih pripravljeni napisati. Tako bo Naš list še bolj naš.

Naš list, št. 20

Uvodni članek 20. številke glasila skupine Salonit predstavlja novo upravo delniške družbe Salonit Anhovo, ki je z delom pričela 1. avgusta. V 20. številki Našega lista smo izpostavili temo promocije zdravja na delovnem mestu. Zdravju  v skupini Salonit že vrsto let posvečamo posebno pozornost, v letošnjem letu pa smo naredili korak dlje in pripravili nov »Program promocije zdravja«, ki upošteva tudi smernice zakonodaje, s ciljem ohranjanja splošne kondicije zaposlenih in promocije zdravega načina življenja.

Naš list, št. 19

19. številka glasila skupine Salonit je izšla novembra 2011. Bralcu prikazuje dogajanje v drugi polovici leta, ki je bilo v znamenju obeležitve 90. Obletnice poslovanja družbe Salonit Anhovo, d.d.  Ob tej priložnosti je bila glasilu priložena posebna priloga.